Нові танки та небезпечну зброю викрили у бойовиків на Донбасі

23:45, 24 февраля 2019
Повітряне спостереження на боці бойовиків зафіксувало недотримання ліній відведення озброєнь.
Нові танки та небезпечну зброю викрили у бойовиків на  Донбасі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Донбасі спостерігачі ОБСЄ зафіксували нові порушення домовленостей з боку бойовиків. Про це повідомляє «Інформатор» з посиланням на Twitter користувача Necro Mancer.

«Іноді і ОБСЄ щось бачить», – написав автор публікації в коментарі до даних місії ОБСЄ на Донбасі, що здійснює спостереження за виконанням домовленостей про відвід важких озброєнь.

У звіті спостерігачів, зокрема, зазначається, що 20 лютого повітряне спостереження на боці бойовиків зафіксувало недотримання ліній відведення озброєнь: 7 реактивних систем залпового вогню на полігоні в районі н. п. Міусинськ (62 км на південно-західніше від Луганська).

Крім того, спостерігачі встановили наявність озброєння, розміщеного за лініями відводу, але поза виділених місць зберігання. 20 лютого за даними повітряного спостереження виявлено наявність 3-х танків невстановленого типу та 12 одиниць артилерії невстановленого типу на полігоні близько Міусинська.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що бійці Збройних сил України завдали нищівного удару по укріпленої вогневої точки гібридної армії РФ на Ясинуватській розв'язці.

Крім того, ми повідомляли, що в окупованому Сорокинському районі Луганської області бойовики напали на місцевого жителя.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва