Знайшли три пакети амфетаміну: в Києві затримали чоловіка

10:35, 4 марта 2019
Затриманий зізнався, що наркотики придбав через так звані «закладки».
Знайшли три пакети амфетаміну: в Києві затримали чоловіка
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Дніпровському районі Києва оперативники затримали 37-річного киянина. У нього виявили три пакети із порошком білого кольору, схожого на амфетамін. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Чоловіка з великою кількістю наркотичної речовини заарештували на вулиці Райдужній. Під час допиту затриманий зізнався оперативникам, що наркотики він придбав для власного вживання через так звані «закладки» за геолокаціями, які йому надав розповсюджувач. Ця інформація перевіряється. Вилучені речовини відправлені на експертизу.

За даним фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. 

Правоохоронці встановлюють спільників фігуранта, які можуть бути причетними до виготовлення та розповсюдження наркотиків. 

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що на Дніпропетровщині затримали 14 людей, яких підозрюють у виготовленні та продажу наркотичних речовин.

Також ми повідомляли, що у Львівській області спіймали наркоторговця, який постачав великі партії героїну, кокаїну та екстазі з Європи.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді