Моторошна ДТП у Полтаві: батька із сином на швидкості «зніс» кросовер

01:00, 18 марта 2019
Відомості про подію внесли до ЄРДР за ст. 286 ККУ.
Моторошна ДТП у Полтаві: батька із сином на швидкості «зніс» кросовер
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Полтаві на проспекті Миру 16 березня сталася дорожньо-транспортна пригода: позашляховик збив 37-річного чоловіка та 10-річного хлопця. Обидва отримали травми. Про це повідомила прес-служба поліції Полтавської області.

Подія сталася на розі проспекту Миру та вулиці Небесної Сотні. За словами очевидців, батько переходив дорогу зі своїм 8-річним сином. Вони пропустили на переході два автомобіля і пішли. В цей час їх збив Toyota RAV4.

За даними поліції, за кермом кросовера був 47-річний чоловік. У результаті обидва пішоходи отримали травми. За даними власних джерел «Полтавщини», один постраждалий отримав травму стегна. Зараз він перебуває на лікуванні удома. Інший — 10-річний школяр потрапив до лікарні. Медики підозрюють, що він має переломи ребер.

Відомості про подію внесли до ЄРДР за ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у столиці на Набережному шосе між мостом Метро і Пішохідним сталася аварія: лоб в лоб зіткнулися Ford Transit і Renault Logan.

Крім того, ми писали, що в столиці сталася серйозна ДТП: автомобіль Skoda Fabia «наздогнав» Daewoo Lanos з дитиною в салоні. Після чого «чех» влетів в електроопору. Водія Fabia і пасажирку Lanos госпіталізували.

Також нам стало відомо про серйозну ДТП на Львівщині у якій постраждало 5 людей.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва