У Чернігівській області під час застілля чоловік до смерті забив жінку: суд ухвалив вирок

18:58, 19 марта 2019
Від отриманих травм жінка померла.
У Чернігівській області під час застілля чоловік до смерті забив жінку: суд ухвалив вирок
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області 18 березня ухвалив вирок щодо кримінального провадження по обвинуваченню громадянина М. у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Про це повідомляє прес-служба судової влади.

«11 жовтня 2018 року обвинувачений М. випивав разом зі своєю колишньою співмешканкою. Під час розпиття алкогольних напоїв, виник конфлікт, обвинувачений М. вдарив громадянку Г. рукою по голові, чим заподіяв останній тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми, які згідно висновку судово-медичної експертизи, мають ознаки тяжких тілесних ушкоджень. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень 12 жовтня 2018 року потерпіла Г. померла», - сказано у повідомленні.

Дослідивши всі матеріали справи, суд визнав винним обвинуваченого М. і призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на 7 років.

У повідомленні звернули увагу на те, що вирок суду ще не набрав законної сили.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що у місті Чугуєв Харківської області знайдено труп ознаками насильницької смерті військовослужбовця контрактної служби.

Крім того, ми писали, що у столиці на вулиці Симиренка чоловік розгулював з окровавленними ножами в руках. Підозрілого чоловіка помітили правоохоронці. Під час діалогу з співробітниками поліції той зізнався, що скоїв убивство.

Також нам стало відомо, що у селі Пищики Київської області сталося жахливе вбивство: 34-річний чоловік розправився з 58-летимо місцевим жителем. Чоловік вкрав у загиблого 40 тисяч гривень і пішов грати в автомати.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді