З перерізаним горлом і венами: дівчина стрибнула з багатоповерхівки

08:45, 23 марта 2019
Постраждала була в свідомості після стрибка з шістнадцятого поверху, але померла у лікарні.
З перерізаним горлом і венами: дівчина стрибнула з багатоповерхівки
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Харкові дівчина вижила після стрибка з 16 поверху. Про це повідомляє видання Набережная.

В Харкові з даху 16-поверхового будинку №47 по вул. Гвардійців Широнінців зістрибнула дівчина. Крім того, у неї було перерізане горло і вени на зап'ястях. Дивно, але постраждала вижила, коли прибули медики перебувала у свідомості, могла говорити і пояснила, що намагалася покінчити життя самогубством.

Дівчину госпіталізували в лікарню, де вона померла. Знайшли її зошит, в якій описувалися всі переживання і була залишена передсмертна записка. Виявилося, дівчина довгий час лікувалася від наркотичної залежності, проте так і не здобула перемогу над згубною звичкою.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Дніпрі знайшли мертвою 17-річну дівчину. Скоріше всього, дівчина покінчила життя самогубством, вистрибнувши з багатоповерхівки. Загиблу виявив перехожий, що повертався додому з роботи. Вона була ще живою, але до приїзду медиків померла.

Також ми повідомляли, що в Одесі іноземця викинули з балкона багатоповерхівки. Чоловік постраждав внаслідок сварки з друзями господаря квартири, де він гостював. У громадянина іншої країни численні переломи нижніх кінцівок.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді