Трагедія на Прикарпатті: 13-річну дівчинку ґвалтував коханець її матері

23:45, 25 марта 2019
Чоловік свою провину не визнав.
Трагедія на Прикарпатті: 13-річну дівчинку ґвалтував коханець її матері
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В одному з населених пунктів Івано-Франківської області 13-річну дівчинку розбещував коханець її матері, передає Фіртка.

Це відбувалося протягом тривалого часу в ті моменти, коли вдома нікого не було. Підозрюваним у скоєнні злочину є уродженець Львівської області, раніше не судимий. Чоловік вже був допитаний, проте провину так і не визнав.

Правоохоронці поспілкувалися з потерпілою, яка підтвердила слова матері. Каже, боялася чоловіка, а тому не розповідала раніше. На даний момент правоохоронцями вирішується питання про оголошення підозри й обрання запобіжного заходу за ч. 2 ст. 156 КК (Вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи батьком, матір'ю або особою, що їх замінює). Збоченцю загрожує термін позбавлення волі до п'яти років.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Верховний Суд визначив підсудність справи за обвинуваченням подружжя у ґвалтуванні 4-річної доньки заради порнографічних відео. Справу передали до Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу.

Також ми повідомляли, що правоохоронні органи України і Білорусі задокументували діяльність іноземця, який замовляв порнографічні відео в української родини.

Крім того, в Обухові під Києвом затримали небезпечного педофіла, який неодноразово розбещував і ґвалтував дітей. Його підозрюють в 15 випадках, що сталися між 2007 і 2012 роками.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді