Голодні і в холоді: у столичної горе-матері забрали двох дітей

06:00, 27 марта 2019
40-річна жінка не має роботи, пиячить і за дітьми належно не дивиться.
Голодні і в холоді: у столичної горе-матері забрали двох дітей
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

До лікарні забрали двох діток від неблагополучної родини. Подія сталася в будинку на вулиці Ольжича в Києві.

Як пояснили у поліції, причиною для таких дій стали жахливі умови, у яких жила малеча 2013 і 2016 років народження разом із безробітною матір’ю.

Під час перевірки у помешканні виявили порушення санітарних умов, а діти у цей час перебували на вулиці без нагляду дорослих.

Правоохоронці опитали мешканців будинку та сусідів і дізналися, що 40-річна жінка не має роботи, пиячить і за дітьми належно не дивиться. Відтак, вирішили негайно вилучити малолітніх із сім’ї і відправити до медзакладу. На даний час вони під наглядом медиків.

На горе-матір натомість склали адмінпротокол за Невиконання обов’язків щодо виховання дітей. Жінці загрожує штраф до 1700 гривень.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що на Рівненщині жінка сховала мертве немовля у підсобці. Горе-матір наковталась піґулок для того, щоб викликати передчасні пологи.

Також ми повідомляли, що у Києві ВІЛ-інфікована горе-мати кілька років приховувала смерть дворічної дитини. Хлопчик помер від зневоднення і був таємно похований на кладовищі.

Окрім того, в Сумській області тіло новонародженої дитини знайшли під мостом. В ході слідчих дій вдалося встановити особу матері немовляти.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва