Жінка намагалася вбити власну дитину: суд розпочав допит свідків

16:11, 28 марта 2019
У судовому засіданні оголошено перерву для виклику інших свідків, заявлених стороною обвинувачення.
Жінка намагалася вбити власну дитину: суд розпочав допит свідків
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Центральному райсуді Миколаєва відбулося чергове судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням 42-річної громадянки Ш. у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Про це повідомляє прес-служба судової влади.

«Відповідно до встановленого порядку у судовому засіданні, що відбулося 27 березня, допитано трьох свідків», — сказано у повідомленні. Зокрема, було допитано співробітника патрульної поліції та матроса-рятувальника, які брали безпосередню участь у порятунку дитини. Окрім цього, судом допитано родичку обвинуваченої громадянку Є.

«Наразі у судовому засіданні оголошено перерву до 10:00 2 квітня 2019 року для виклику інших свідків, заявлених стороною обвинувачення»,  підкреслили у повідомленні.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у столиці іноземець жорстоко розправився з таксистом для того, щоб заволодіти його автомобілем, після чого вивіз тіло за місто і спробував спалити.

Крім того, ми писали, що в Харкові напали на чоловіка посеред вулиці. Злодій спробував витягти телефон у жінки. Коли за неї заступився чоловік, злочинець вихопив ніж.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки