Побив незнайомця до смерті: з’явились нові обставини справи

16:47, 3 апреля 2019
Суд продовжив утримання чоловіка в психлікарні.
Побив незнайомця до смерті: з’явились нові обставини справи
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Центральний суд Миколаєва ухвалив продовження строку дії запобіжного заходу у вигляді поміщення до психіатричного закладу чоловіку, який до смерті побив незнайомця. Про це повідомляє прес-служба Центрального районного суду Миколаєва.

«Відповідно до матеріалів кримінального провадження, останній, перебуваючи на території Миколаївської міської лікарні №1 під час конфлікту з 30-річним чоловіком, наніс йому численні тілесні ушкодження, від яких той невдовзі помер у медичному закладі. Подія мала місце 10 червня 2018 року», — говориться в повідомленні.

У судовому засіданні прокурор заявила клопотання про продовження застосування запобіжного заходу медичного характеру у вигляді поміщення особи, стосовно якої вирішується клопотання, до психіатричного закладу в умовах, що виключають його небезпечну поведінку. В обґрунтування зазначала, що ризики, які враховувались при обранні та подальшому продовженні запобіжного заходу, не зникли.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що на Хмельниччині у селі Пліщин на подвір’ї одного з будинків сталося жахливе вбивство: 33-річний чоловік вилами вбив власну 75-річну бабусю

Крім того, ми писали, що під Києвом, у селі Калинівка, стався замах на вбивство. Чоловік під час сварки з товаришем порізав йому горло.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки