Втік з місця ДТП та продовжив пиячити перед копами: водій Lexus поставив Харків «на вуха»

03:00, 4 апреля 2019
Патрульні поліцейські розшукали учасника ДТП, який був у стані алкогольного сп’яніння.
Втік з місця ДТП та продовжив пиячити перед копами: водій Lexus поставив Харків «на вуха»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Аварія сталася 3 квітня на перехресті вулиці Одеської та проспекту Гагаріна. За попередньою інформацією, водій автомобіля Lexus не виконав вимогу дорожнього знаку, здійснив поворот ліворуч та скоїв зіткнення з автомобілем Daewoo, після чого поїхав з місця ДТП. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

Учасника аварії патрульні виявили на проспекті Героїв Сталінграда. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння. Крім цього, чоловік у присутності поліцейських почав вживати алкоголь. Результат огляду громадянина на стан сп'яніння був позитивним — 1,41 проміле, що перевищує допустиму норму у сім разів.

Патрульні склали на водія Lexus три адміністративних протоколи — за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та ст. 130 (керування у стані алкогольного сп’яніння).

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що п'яний водій влаштував потрійну ДТП у ТернополіУ винуватця ДТП виявили 2.30 проміле алкоголю, що у 12 разів перевищує норму.

Також ми повідомляли, що у столиці на Набережному шосе між мостом Метро і Пішохідним мостом сталася аварія: лоб у лоб зіткнулися Ford Transit і Renault Logan.

Крім того, ми писали, що в столиці сталася серйозна ДТП: автомобіль Skoda Fabia «наздогнав» Daewoo Lanos з дитиною в салоні, після чого «чех» влетів у електроопору. Водія Fabia і пасажирку Lanos госпіталізували.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде