Вінниця пішла «під воду» після потужної зливи, відео

01:00, 8 мая 2019
В окремих районах міста на вулицях стояла вода у півметра.
Вінниця пішла «під воду» після потужної зливи, відео
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Увечері 6 травня Вінницю кілька годин заливав сильний дощ. Надмірна кількість опадів призвела до того, що в окремих районах міста на вулицях стояла вода у півметра. Водії, які потрапили у водяну пастку або у каналізаційний люк, кришку якого змило, подекуди не могли самотужки вибратися. Їм допомагали рятувальники.

«Рятувальники обласного центру надають допомогу водіям, автомобілі яких опинилися у водних пастках. Найпроблемнішими є вулиці, розташовані в низинних частинах міста. Бійці ДСНС звертаються до власників автотранспорту з проханням без крайньої потреби кілька годин не вирушати в дорогу. Через сильні опади ливневі системи не встигають видаляти дощову воду. Будьте обережні!» — попередила прес-служба рятувальників.

Крім того, що місто залило водою, на кількох підстанціях сталося аварійне відімкнення електроенергії. Відтак, частина Вінниці сиділа у темряві, також не ходили трамваї і тролейбуси. 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Україні знеструмлено 30 населених пунктів

Також деякі вулиці столиці затопило, що серйозно ускладнило рух водіям. Користувачі мережі активно ділилися відео стихії, що розбушувалася, та її наслідків.

Крім того, ми повідомляли, якої погоди очікувати українцям в травні. На більшій частині території країни очікується зниження нічної температури до 4–10 градусів. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва