Позов Розенблата до Порошенка та Ситника: Окружний адмінсуд Києва повідомив деталі

12:29, 17 мая 2019
Борислав Розенблат звернувся до суду із проханням встановити відсутність у Президента повноважень щодо призначення директора НАБУ.
Позов Розенблата до Порошенка та Ситника: Окружний адмінсуд Києва повідомив деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом народного депутата Борислава Розенблата до Президента України Петра Порошенка та директора НАБУ Артема Ситника. Про це повідомляє прес-служба суду.

«Справа розглядатиметься у спрощеному провадженні без виклику сторін, судові засідання проводитимуться за наявними у справі матеріалами», — йдеться у повідомленні ОАСК.

У суді нагадали, Розенблат звернувся до суду із проханням встановити відсутність у Президента України повноважень щодо призначення директора Національного антикорупційного бюро України. Серед інших вимог позову — встановлення відсутності у Артема Ситника компетенції щодо виконання обов’язків директора НАБУ та визнання протиправними його дій на цій посаді.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Окружний адміністративний суд Києва завершив розгляд справи за позовом Борислава Розенблата до НАБУ і ГПУ про визнання протиправними дій відповідачів щодо здійснення оперативно-розшукових заходів, що порушують гарантії депутатської недоторканності позивача.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва