У моторошній ДТП у Дніпрі загинула вся сім’я: перші подробиці трагедії

01:00, 19 мая 2019
Причини точно невідомі.
У моторошній ДТП у Дніпрі загинула вся сім’я: перші подробиці трагедії
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

17 травня в Дніпрі на Маршала Малиновського, 80 зіткнулися три автомобілі: Peugeot, KIA і Toyota, в результаті ДТП загинули чоловік і жінка, пізніше в лікарні померла їхня 11-річна дитина. Про це повідомляє в Facebook журналіст Влад Антонов.

Так, в результаті зіткнення загинули чоловік і жінка, які перебували в Peugeot, їх з авто вирізали рятувальники.

Також постраждав 11-річний хлопчик, який знаходився в Peugeot, його госпіталізували у важкому несвідомому стані. Пізніше стало відомо, що дитина померла в лікарні.

Водій KIA знаходився в свідомості. При зіткненні він отримав травму шиї. З автомобіля чоловікові допомагали вибратися рятувальники і поліція. Його госпіталізували до 6-ї лікарні.

У водія Toyota розбита губа, від госпіталізації чоловік відмовився. Він присутній на місці події, але не може пояснити, що сталося, тому що знаходиться в шоковому стані і нічого не пам'ятає.

Причини того, що сталося точно невідомі. За попередньою інформацією, Toyota і KIA рухалися в одному напрямку по вулиці Маршала Малиновського в сторону ж/м Сонячний. У якийсь момент вони зіткнулися і KIA вилетіла на зустрічну смугу, де сталося зіткнення з Peugeot.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Подільському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трамвая і елітної іномарки.

Також ми писали, що в ході масштабної ДТП на Тернопільщині було розтрощено 5 автівок.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді