Постраждали жінка і дитина: п'яний чоловік влаштував різанину на Вінничині

08:15, 21 мая 2019
За скоєний злочин чоловіку загрожує до 8 років ув’язнення.
Постраждали жінка і дитина: п'яний чоловік влаштував різанину на Вінничині
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Під час сварки п’яний чоловік на Вінниччині порізав ножем свою 38-річну співмешканку. Постраждала і 2-річна дитина, яку жінка тримала на руках. Якщо вину підозрюваного доведуть, він може 8 років провести за гратами. Про злочин повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області.

За інформацією правоохоронців, у неділю, 19 травня, надійшло повідомлення від лікарів, що у селі Дібровинці Оратівського району чоловік поранив ножем співмешканку та її дитину.

Він сам викликав медиків і сказав, що жінка впала з драбини, але лікарі одразу ж зателефонували до поліції, оскільки поранення були явно не від падіння.

«Як розповів начальник Оратівського відділення поліції Сергій Предоляк, поліцейським, які прибули на виклик, жінка зізналась, що ножові поранення вона отримала від співмешканця під час сварки. Між подружжям виник побутовий конфлікт, який нетверезий чоловік вирішив за допомогою ножа. Правопорушник наніс жінці кілька ударів кухонним ножем, один з яких виявися проникаючим. Під час конфлікту потерпіла на руках тримала малолітню дитину, яка також отримала непроникаюче поранення», - йдеться у повідомленні поліції.

Наразі чоловіка затримано, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. За такий злочин чоловіку загрожує до 8 років ув’язнення.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що на Житомирщині син зарізав власну матір. Свою вину затриманий визнав, однак чітко пояснити скоєне не може. Усі обставини та причини, що призвели до трагедії, з’ясовуються у рамках кримінального провадження.

Також до Холодногірського відділу поліції надійшло повідомлення від перехожого про те, що на вулиці Набережній лежить дівчина зі слідами крові. На місці події слідчо-оперативна група виявила тіло 14-річної харків’янки з численними ножовими пораненнями.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді