Збив дитину: кияни влаштували самосуд над п’яним майором

06:45, 27 мая 2019
Дитину забрали до лікарні, де діагностували травму стегна і тазу.
Збив дитину: кияни влаштували самосуд над п’яним майором
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В столиці на вулиці Полковій, 72 водій іномарки на іноземних номерах і в стані алкогольного сп'яніння збив дитину. Повідомляється, що водія було побито свідками ДТП та місцевими жителями. Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

За інформацією журналістів, автомобіль оперативно виявили місцеві жителі, витягли водія і провели слідчі дії, які вдалося припинити лише співробітникам правоохоронних органів, які приїхали за викликом.

На місці працювала поліція, а авто відправлено на штрафмайданчик.

"Майор Ігор міфічної організації "Міжнародний антирокупційний комісаріат" на BMW (KPO734 Lt) близько 22:30 на Полковій збив дитину. Каже, що працює на генерала у відставці, займається дуже важливою справою з антикорупційної діяльності. Звичайно, він не був за кермом. Ну, так він каже. Був хтось, який кудись подівся після наїзду. Більше подробиць ДТП поки немає. Відомо, що дитину забрали до лікарні, де діагностували травму стегна і тазу", - повідомляє у Facebook Київ оперативний.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Подільському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трамвая і елітної іномарки.

Також ми писали, що в масштабній ДТП на Тернопільщині було розтрощено 5 автівок.

 

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді