Зеленський оголосив новий конкурс про призначення членів ВРП

12:05, 11 июня 2019
Відповідний Указ оприлюднено на офіційному сайті глави держави.
Зеленський оголосив новий конкурс про призначення членів ВРП
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ про проведення відкритого конкурсу з добору кандидатів для здійснення Президентом України призначення членів Вищої ради правосуддя. Відповідний Указ №357/2019 оприлюднено на офіційному сайті глави держави.

Так, документ затверджує Положення про проведення відкритого конкурсу з добору кандидатів для призначення членів Вищої ради правосуддя та постановляє утворення конкурсної комісії.

Указом оголошено відкритий конкурс з добору кандидатів для здійснення Президентом України призначення членів Вищої ради правосуддя.

Також конкурсній комісії з добору кандидатів забезпечується проведення цього конкурсу.

Крім того, документом оголошено втрату чинності:

  • Указу Президента України від 11 березня 2019 року №65 «Питання проведення відкритого конкурсу з добору кандидатів для здійснення Президентом України призначення членів Вищої ради правосуддя»;
  • Указу Президента України від 8 травня 2019 року №203 «Про внесення змін до Указу Президента України від 11 березня 2019 року №65».

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що Зеленський скасував укази Порошенка про призначення членів Вищої ради правосуддя. 

Також ми повідомляли, що Президент підписав указ про відбір кандидатів для обрання суддею ЄСПЛ.

Також відомо, що Зеленський 10 червня підписав указ про звільнення з посади начальника Управління Служби безпеки України в Рівненській області Василя Бедрія.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде