Напад на екс-мера Конотопа: у ГПУ озвучили основні версії

23:05, 27 июня 2019
На чоловіка напали поблизу власного гаража.
Напад на екс-мера Конотопа: у ГПУ озвучили основні версії
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Правоохоронці розглядають кілька версій замаху на екс-мера та кандидата в народні депутати Конотопа Артема Семеніхіна. Серед основних причини нападу — громадська та політична діяльність потерпілого. Про це 27 червня під час брифінгу повідомив заступник прокурора Сумської області Сергій Сегида.

У прокуратурі переконують, що взяли під особистий контроль розслідування справи. Під час брифінгу розповіли більше деталей про напад. Зазначається, що на Семеніхіна напали близько першої ночі, коли той повертався від гаража до власної домівки.

«У цей час він відчув різкий удар по голові, після якого втратив свідомість. Зараз потерпілий перебуває в місцевій лікарні в стабільно тяжкому стані», – зазначили в прокуратурі.

Там також додали, що розглядається низка версій, серед основних: злочин, скоєний через громадську та політичну діяльність потерпілого, а також на ґрунті особистих неприязних відносин.  

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що на Одещині поліцейський жорстоко побив чоловіка кийком. При цьому колеги патрульного закликали його припинити протиправні дії, однак на їхні поради він ніяк не реагував.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду