Жорстоко зґвалтував та пограбував: копи затримали водія таксі

10:29, 1 августа 2019
Зловмисником виявився 29-річний уродженець Дніпра.
Жорстоко зґвалтував та пограбував: копи затримали водія таксі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві правоохоронці встановили та затримали зловмисника, який в ніч на 31 липня зґвалтував та пограбував 25-річну мешканку Київської області. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Дівчина зупинила таксі в районі Академмістечка у Києві, щоб дістатися додому за місто. Проте під час поїздки водій з’їхав з автомагістралі до лісової зони, закрив дверцята автомобіля на центральний замок та зґвалтував потерпілу, застосовуючи фізичне насильство.

Після цього чоловік змусив дівчину перевести близько 4 тис. грн з її картки на його рахунок, відібрав у неї мобільний телефон та втік.

«31.07.2019 вжитими оперативно-розшуковими заходами зловмисника, який напав на дівчину, вдалося встановити та затримати. Ним виявився 29-річний уродженець Дніпра.

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №8 слідчим Святошинського управління поліції затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування), ч. 2 ст. 186 КК України (Грабіж).

До суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають», — повідомила прокуратура.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у ніч на 31 липня у Києві на Новоірпінській трасі таксист завіз дівчину до лісу, де побив і зґвалтував. Після злочину чоловік зник. Постраждала дівчина розповіла все подрузі, яка одразу повідомила про інцидент правоохоронців. 

Додамо, у  Дніпрі 52-річний чоловік зґвалтував 14-річну дівчинку. Суд призначив зловмиснику покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

Крім того, ми писали, що в Житомирі пенсіонер зґвалтував 7-річну дівчинку. За злочин йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська