Різке загострення на Донбасі: Зеленський прокоментував загибель українських військових

19:20, 6 августа 2019
Президент закликав лідерів країн — учасниць Нормандського переговорного формату якомога швидше зібратися для відновлення перемовин.
Різке загострення на Донбасі: Зеленський прокоментував загибель українських військових
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський прокоментував на власній Facebook-сторінці загибель чотирьох військових на Донбасі.

«Четверо українських військових загинули біля Павлополя від обстрілів з ручного протитанкового гранатомета. Хлібне перемир’я тривало 17 днів. Сьогоднішній інцидент спрямований на підрив не тільки цього перемир’я, але й переговорного процесу в цілому. Україна щиро прагне миру. І наше прагнення незмінне. Сьогодні весь світ побачив, хто саме миру не хоче», — зазначив він у повідомленні.

Президент також закликав лідерів країн — учасниць Нормандського переговорного формату Еммануеля Макрона, Ангелу Меркель та Володимира Путіна якомога швидше зібратися для відновлення перемовин.

«Мої щирі співчуття родинам загиблих героїв. Ми не припинимо працювати над закінченням бойових дій і не залишимо без відповіді жодну атаку на наших військових. Україна обов’язково буде єдиною і мирною. Слава Україні!» — підсумував Президент.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що постійний представник Президента в Криму Антон Кориневич розповів, які дії допоможуть Україні повернути анексований Крим.

Нагадаємо, що НАТО підтримує територіальну цілісність України і засуджує російську агресію на Донбасі, окупацію Криму, а також напад на моряків у Керченській протоці. 

Також ми писали про проблемні питання законодавства щодо окупації Криму та Донбасу.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду