Наруга над могилами: на Черкащині притягнули до відповідальності двох малолітніх

06:45, 9 августа 2019
Зловмисники пошкодили пам’ятники і хрести на 12 могилах в одному із сіл Катеринопільського району.
Наруга над могилами: на Черкащині притягнули до відповідальності двох малолітніх
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Двох малолітніх порушників притягнули до відповідальності за вчинення наруги над могилами. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Черкаської області.

«Прокуратурою забезпечена підтримка звинувачення у кримінальному провадженні щодо двох малолітніх осіб, обвинувачених у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України», — йдеться в повідомленні.

За даними прокуратури, неповнолітні в квітні 2019 року, з хуліганських намірів, за попередньою змовою пошкодили пам’ятники і хрести на 12 могилах в одному з сіл Катеринопільського району Черкаської області.

«Постановою Катеринопільського районного суду Черкаської області до малолітніх порушників застосовані передбачені законом України про кримінальну відповідальність заходи впливу за вчинення вказаного злочину і, з огляду на недосягнення віку кримінальної відповідальності, до них застосовані примусові заходи виховного характеру у вигляді обмеження дозвілля і встановлення особливих вимог до поведінки», — повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що суд оголосив вирок зловмиснику з Кривого Рогу, який зірвав прапор України.

Крім того, ми писали про те, що підлітки розтрощили цвинтар на Херсонщині.

Додамо, що ми повідомляли про те, що невідомий, лаючись, розтрощив Державний прапор на Житомирщині.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва