Напав на подружжя з 6-річною дитиною: хулігану повідомлено про підозру

20:43, 14 августа 2019
Копи вже затримали 43-річного нападника.
Напав на подружжя з 6-річною дитиною: хулігану повідомлено про підозру
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Столичною прокуратурою повідомлено про підозру чоловіку, який з хуліганських мотивів завдав тілесних ушкоджень трьом особам, серед яких була малолітня дитина. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Інцидент стався 11 серпня цього року в приміщенні супермаркету, що по вул. А. Філатова у Печерському районі столиці.

Чоловік, перебуваючи у нетверезому стані в приміщенні супермаркету, безпричинно спровокував сварку та конфлікт з іншим чоловіком та дружиною останнього, під час якого почав наносити їм удари руками та ногами в область обличчя та тулуба, при цьому голосно висловлювався нецензурною лайкою в бік останніх.

У подальшому, вийшовши з приміщення супермаркету, своїх хуліганських дій не припинив та почав наносити удари руками та ногами по автомобілю потерпілих, за кермо якого сіла жінка.

Після цього, наблизившись до потерпілого чоловіка, який у той час йшов до автомобіля за руку зі своєю 6-річною дитиною, штовхнув його, внаслідок чого чоловік з дитиною впали на землю та отримали тілесні ушкодження, а саме перелом ліктьової кістки правого передпліччя зі зміщенням уламків, забій м’яких тканин передньої черевної стінки та забійної рани лівої завушної області.

«43-річного нападника затримано та повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом) та ч. 1 ст.122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу», — зазначили у прокуратурі. 

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що в Києві на Борщагівці неадекватні підлітки під дією алкоголю напали на літнього чоловіка.

Також ми повідомляли, що у центрі Києва двоє злодіїв під приводом прохання закурити обікрали перехожих. Затримати вдалося лише одного зловмисника.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді