Пожежа у «Токіо Стар»: затримали власника одеського готелю

22:36, 17 августа 2019
Наразі правоохоронні органи розслідують всі обставини пожежі у готелі.
Пожежа у «Токіо Стар»: затримали власника одеського готелю
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Під процесуальним керівництвом прокуратури Одеської області, в рамках досудового розслідування слідчі ГУНП в області затримали в порядку ст. 208 КПК України фактичного власника готелю «Токіо Стар» Вадима Чорного. Про це повідомляє прес-служба відомства.

«Наразі прокуратура готує вказаній особі підозру за фактом порушення вимог пожежної безпеки в готелі, що спричинило загибель дев’яти людей (ч.2 ст.270 КК України) та клопотання про обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває», - йдеться у повідомленні.

Крім того, у ГПУ зазначили, що правоохоронні органи розслідують всі обставини пожежі у готелі, що забрала життя восьми людей в Одесі.

«Тривають слідчі дії з метою встановлення всіх обставин події, правоохоронці отримують доступ до відеокамер готелю та прилеглої території.

Вживаються заходи для вилучення та дослідження уставних документів підприємства – власника готелю, фінансово-господарської діяльності, установки та обслуговування пожежної сигналізації та інших», - повідомили у Генпрокуратурі. 

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що  вночі 17 серпня в готелі «Токіо Стар» в Одесі спалахнула страшна пожежа. Через деякий час з'явилася реакція Президента України Володимира Зеленського.

Також нам стало відомо, що слідчі Миколаївського теруправління ДБР розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом неналежного виконання службових обов’язків працівниками ДСНС України в Одеській області, що призвело до виникнення пожежі в готелі «Токіо Стар» та загибелі людей.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва