Вистрибнув з вікна відділу поліції: ДБР взялося за справу ужгородського «лихача»

19:20, 19 сентября 2019
Чоловік вистрибнув із вікна службового кабінету четвертого поверху будівлі відділу поліції.
Вистрибнув з вікна відділу поліції: ДБР взялося за справу ужгородського «лихача»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі Держбюро розслідувань здійснюють досудове розслідування за фактом можливого перевищення службових повноважень правоохоронцями Ужгородського міського відділу поліції. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Відомо, що 13 вересня 2019 року працівники поліції доставили двох громадян до приміщення Ужгородського міського відділу поліції. Один з чоловіків вистрибнув із вікна службового кабінету четвертого поверху будівлі відділу поліції, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження. Він наразі перебуває на стаціонарному лікуванні в медичному закладі.

Зазначається, що наразі тривають невідкладні слідчі дії з метою перевірки виконання правоохоронцями своїх службових обов’язків та проводяться допити свідків та потерпілих.

Злочин кваліфікують за ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України (Перевищення влади або службових повноважень, якщо воно супроводжувалося насильством, застосуванням зброї або болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого діями).

У разі доведення вини правоохоронцям загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що в Орджонікідзевському райсуді Запоріжжя загинув підсуднийТіло чоловіка знайшли у конвойному приміщенні суду.

Також ми повідомляли, що в приміщенні Київського районного суду Одеси обвинуваченому намагались передати невідому речовину.

Додамо, що у львівському суді жінка порізала собі вени під час засідання.  

Крім того, у Михайлівському райсуді Запорізької області під час засідання обвинувачений висловлював погрозу спалити суд та намагався розвести багаття в залі судового засідання.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Лариса Рогач
    Лариса Рогач
    голова Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду
  • Віктор Валюх
    Віктор Валюх
    голова Волинського окружного адміністративного суду
  • Олена Білоконь
    Олена Білоконь
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді
  • Євген Синельников
    Євген Синельников
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді