В Україні відзначають День юриста

08:00, 8 октября 2019
Відстояти законні інтереси, захистити права в суді, відновити справедливість — це робота юристів, людей, що представляють професію, престиж і відповідальність якої постійно зростає.
В Україні відзначають День юриста
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

8 жовтня юристи України відзначають своє професійне свято — День юриста, яке об’єднує усіх, хто стоїть в обороні конституційних прав та свобод наших громадян та сприяє розбудові демократичної, правової Української держави.

Для українського суспільства професія юриста дуже важлива, адже саме зараз, коли відбувається процес розвитку правової держави, в Україні перш за все на правознавче співтовариство покладаються надії. Ваша професійна майстерність спрямована на реалізацію найдемократичнішого принципу громадянського суспільства — «Держава — для людей». Переконані, що служіння Закону було й надалі залишатиметься життєвим кредо всіх правників нашої Батьківщини, а знання, досвід та високі людські якості забезпечать становлення України як правової держави.

«Судово-юридична газета» вітає юридичну громадськість із професійним святом!

Бажаємо Вам плідної роботи, подальших успіхів у зміцненні законності та правопорядку. Нехай Ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою громадян.

З Днем юриста!

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва