Трагедія на Полтавщині: під час виконання службових обов’язків загинула поліцейська

06:45, 3 октября 2019
Марина Фетч несла службу в лавах патрульної поліції Полтавської області з жовтня 2017 року.
Трагедія на Полтавщині: під час виконання службових обов’язків загинула поліцейська
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

2 жовтня, під час виконання службових обов’язків на Полтавщині, у ДТП загинула 35-річна патрульна поліцейська, передає прес-служба Патрульної поліції України.

Повідомляється, що патрульна поліцейська заступила на чергування на дорожню станцію патрульної поліції в місті Лубни Полтавської області (автодорога М-03 «Київ—Харків—Довжанський2).

«Попередньо, близько 16-ї години на посту патрульні помітили автомобіль Volkswagen Passat, який був в орієнтуванні. На вимогу поліцейських зупинитися водій не зреагував. У результаті нетривалого переслідування, патрульними вдалося зупинити його приблизно за 4 кілометри від дорожньої станції», — йдеться в повідомленні.

У ході поверхневої перевірки у водія та у салоні авто Volkswagen Passat виявили предмети, схожі на зброю, а сам водій мав ознаки алкогольного сп’яніння. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу.

Для проведення перевірки на стан сп’яніння водія Volkswagen Passat та оформлення адмінматеріалів, передбачених ст. 130 КУпАП, патрульна Марина Фетч зупинила мікроавтобус Mercedes Sprinter, щоб залучити його водія свідком у справі.

У цей час автодорогою рухався інший мікроавтобус Mercedes Sprinter, водій якого не дотримався безпечного швидкісного режиму, здійснив наїзд на патрульну і скоїв зіткнення із зупиненим на узбіччі мікроавтобусом.

«Попри намагання поліцейських реанімувати свою колегу й оперативно надану їй домедичну допомогу, патрульна померла на місці. На превеликий жаль, Марина отримала травми несумісні з життям. Наразі з’ясовуються усі обставини цієї страшної ДТП», — проінформували у патрульній поліції.

Зазначено, що Марина Фетч несла службу в лавах патрульної поліції Полтавської області з жовтня 2017 року. У загиблої залишився 10-річний син.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла, що під Запоріжжям трагічно загинули 4 людини

Крім того, ми писали, що знайдено тіло адвоката, якого було оголошено в розшук на Миколаївщині.

Також відомо, що на Закарпатті жінка з хлопцем напала на копів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва