В Києві швидка з дитиною потрапила в смертельне ДТП: нові подробиці аварії

14:18, 14 октября 2019
В результаті аварії 2 людини загинули та одна постраждала.
В Києві швидка з дитиною потрапила в смертельне ДТП: нові подробиці аварії
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Деснянському районі Києва 13 жовтня сталося смертельна ДТП зі швидкою та автомобілем Peugeot. В результаті аварії 2 людини загинули та одна постраждала. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за цим фактом. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Копи попередньо встановили, що зіткнення транспортних засобів відбулося у момент, коли автомобіль швидкої допомоги перетинав перехрестя на червоний сигнал світлофора. У карети швидкої були увімкнені проблискові маячки та звуковий сигнал. В результаті події загинули водій та фельдшер швидкої, ще один фельдшер був травмований. Дитина з мамою, які були в салоні швидкої, дивом залишилися живі. У легковику перебували неповнолітні дівчинки, вони отримали легкі травми.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286, тобто порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть декількох людей. Винуватцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 8 років. Наразі встановлюються всі обставини ДТП.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Києві швидка врізалася у легковик. В результаті аварії 2 людини загинули та одна постраждала. 

Також ми писали, що в місті Сокалі Львівської області сталася ДТП за участі легкового автомобіля та карети швидкої допомоги.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді