Руслан Рябошапка призначив прокурора АР Крим

19:58, 23 октября 2019
Генпрокурор підписав відповідний наказ 22 жовтня.
Руслан Рябошапка призначив прокурора АР Крим
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 23 жовтня, заступник Генерального прокурора Гюндуз Мамедов представив колективу прокуратури автономії нового очільника прокуратури АР Крим — Ігора Поночовного. Відповідний наказ про призначення Генеральний прокурор Руслан Рябошапка підписав 22 жовтня, передає офіційний сайт ГПУ.

«Прокуратуру АР Крим повинен очолювати надійний керівник, людина, яка розуміє специфіку та особливості роботи відомства. Ігор Поночовний з 2017 року працював у прокуратурі автономії, пройшов шлях від заступника начальника управління до заступника прокурора. За цей час зарекомендував себе виключно як професіонал, який зможе ефективно продовжити роботу відомства на шляху до деокупації та реінтеграції Автономної Республіки Крим», — зазначив заступник Генерального прокурора Гюндуз Мамедов.

Новий очільник відомства Ігор Поночовний подякував за довіру керівництву Генеральної прокуратури та наголосив:

«Ми продовжимо реалізовувати ті плани і завдання, які визначені Стратегією розвитку прокуратури АР Крим в умовах тимчасової окупації на 2019-2021 роки. Жоден факт порушення прав людини на тимчасово окупованому півострові не залишиться без нашої уваги, а винні особи будуть притягнуті до відповідальності як на національному, так і на міжнародному рівнях».

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що Руслан Рябошапка звільнив першого заступника прокурора на Львівщині.

Крім того, ми писали, що Максим Вихор став новим прокурором Одеської області

Також відомо, що Рябошапка звільнив прокурора Харківської області.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва