Напали на дитину: на Донеччині судитимуть двох підлітків

23:05, 8 ноября 2019
Інцидент стався в Кальміуському районі Маріуполя.
Напали на дитину: на Донеччині судитимуть двох підлітків
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Прокуратура міста Маріуполя Донецької області скерувала судовий обвинувальний акт щодо двох підлітків, які звинувачуються у розбійному нападі на 12-річного хлопчика. Відомо, що розбій був вчинений за попередньою змовою. Про це інформує прес-служба відомства.

Відомо, що 3 жовтня о 13:30 двоє друзів, перебуваючи неподалік загальноосвітньої школи у Кальміуському районі м. Маріуполя, з метою легкої наживи підійшли до школяра, який повертався із занять додому та, приставивши до його живота ніж, відібрали у нього мобільний телефон та навушники. У разі, якщо дитина розповість про цю подію комусь із дорослих, нападники пообіцяли влаштувати йому цілком реальну фізичну розправу.

Про вчинений злочин хлопчик одразу повідомив знайому жінку, яка працює в торговельному кіоску, яка, у свою чергу, зателефонувала рідним дитини.

У разі доведення вини 17-річних хлопців, один з яких навчається у школі, а другий — в училищі, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що в Одесі сталася бійка з різаниною.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва