Місцеві вибори: у Слузі народу роз’яснили ситуацію

17:03, 10 ноября 2019
Вибори можуть відбутися достроково.
Місцеві вибори: у Слузі народу роз’яснили ситуацію
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Якщо реформа децентралізації буде завершена раніше ніж за 70 днів до місцевих виборів, то можливо вони відбудуться достроково. Про це заявив новий лідер партії “Слуги народу” Олександр Корнієнко під час брифінгу, передає УНН.

«Ми стоїмо на тому що місцеві вибори мають завершити реформу децентралізації. Якщо реформа децентралізації буде завершена раніше ніж за сімдесят днів до місцевих виборів за Конституцією, то можливо вони будуть раніше. Можливо, це буде літом, можливо, це буде кінець весни», — сказав Корнієнко.

Також він додав, що партія спробує реалізувати вдалі моменти, які спрацювали під час парламентської кампанії.

«Так, приміром, зараз у партії широко дискутується можливість балотування від «Слуги Народу» нинішніх депутатів міських рад. Можливо, буде інша модель, за якою буде обмежено участь чинних депутатів», – пояснив Олександр Корнієнко.

Він переконаний, це дасть можливість для соціальних ліфтів. Таким чином до списку на мажоритарних округах, а також у кандидати на посади мерів потраплятимуть нові люди, з новими підходами.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла, що новим головою політичної партії «Слуга Народу» став Олександр Корнієнко.

Крім того, Олександр Корнієнко повідомляв, що незабаром в парламенті з’явиться новий законопроект щодо регулювання діяльності політичних партій.

Додамо, Дмитро Разумков склав повноваження голови партії.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України