Комітет Ради підтримав законопроект щодо автоматизованої системи обліку газу

14:20, 28 ноября 2019
Доступ до інформаційної бази даних в обов’язковому порядку надається споживачам, а також іншим суб’єктам ринку природного газу.
Комітет Ради підтримав законопроект щодо автоматизованої системи обліку газу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Комітет Верховної Ради з питань інтеграції України з Європейським союзом підтримав законопроект №2361 про автоматизований облік спожитого газу. Про це повідомляють на офіційному веб-порталі ВР.

У ході засідання члени комітету розглянули низку законопроектів на відповідність їхніх положень законодавству ЄС та/або міжнародно-правовим зобов’язанням України в рамках Угоди про асоціацію.

«Законопроект реєстр. №2361 члени комітету підтримали та визнали таким, положення якого не суперечать праву Європейського союзу та Угоді про асоціацію. Законопроект передбачає здійснення автоматизованого обліку споживачів природного газу і обсягів спожитого ними природного газу у вигляді окремої інформаційної бази даних та обмін цією інформацією між суб’єктами ринку природного газу», — вказано у повідомленні.

Доступ до інформаційної бази даних в обов’язковому порядку надається споживачам (у частині відомостей про таких споживачів), а також іншим суб’єктам ринку природного газу (в межах інформації, яка є необхідною для виконання спеціальних обов’язків, покладених на них відповідно до статті 11 Закону України «Про ринок природного газу»).

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Україні планують спростити залучення інвестицій.

Крім того, ми писали, що компанія «Нафтогаз України» не стала змінювати ціни на газ в грудні для промислових споживачів та інших суб'єктів господарювання.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва