Президент звільнив начальника одного з департаментів СБУ

14:38, 5 декабря 2019
Миколу Кулешова звільнено з посади начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ.
Президент звільнив начальника одного з департаментів СБУ
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський 5 грудня підписав указ №886/2019 про звільнення Миколи Кулешова з посади начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Служби безпеки України. Про це повідомляється на сайті глави держави.

«Звільнити Кулешова Миколу Валерійовича з посади начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Служби безпеки України», — йдеться в тексті документу.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що парламент прийняв поправку, яка перезавантажує керівництво ДБР. Повноваження нинішнього директора ДБР Романа Труби та його заступників будуть припинені достроково.

Крім того, голова парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності Денис Монастирський розповів про строки звільнення керівництва Державного бюро розслідувань.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Лідія Ізовітова
    Лідія Ізовітова
    голова Національної асоціації адвокатів України
  • Олег Коліуш
    Олег Коліуш
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, суддя Вищого антикорупційного суду
  • Олександр Дзюба
    Олександр Дзюба
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва