Трагедія в таборі «Вікторія»: з’явилися нові подробиці у справі директора

12:48, 10 декабря 2019
Суд змінив директору табору запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт із використанням електронних засобів контролю.
Трагедія в таборі «Вікторія»: з’явилися нові подробиці у справі директора
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Київський райсуд Одеси змінив запобіжний захід директору дитячого оздоровчо-спортивного комплексу «Вікторія» Петросу Саркісяну. Про це повідомляє прес-служба суду.

Так, сторона захисту заявила клопотання про зміну запобіжного заходу з тримання під вартою на домашній арешт. Сторона обвинувачення, в свою чергу, заперечувала щодо задоволення вказаного клопотання та наполягала продовжити запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За результатами розгляду клопотання суд змінив обвинуваченому запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт із використанням електронних засобів контролю.

Відомо, що в ніч на 16 вересня 2017 року в дитячому таборі «Вікторія» в Одесі згорів двоповерховий житловий корпус, під час пожежі загинули троє дітей.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Київський суд Одеси знову переніс засідання у справі директора табору «Вікторія» Петроса Саркісяна і його заступника Тетяни Ланіної. Причиною послужило те, що на слухання не прийшли співробітники мерії, які в цій справі проходять як свідки.

Додамо, двом посадовим особам ДСНС продовжили запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у справі про пожежу в одеському дитячому таборі «Вікторія».

Також ми писали, що прокуратура оголосила підозру в привласненні 1,7 млн грн бюджетних коштів директору приватної компанії. Кошти були виділені на реконструкцію табору «Вікторія».

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України