Справа начальника управління ГПУ: ВАКС розпочав досліджувати докази

17:14, 13 декабря 2019
Суд дослідив 2 томи матеріалів.
Справа начальника управління ГПУ: ВАКС розпочав досліджувати докази
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Вищому антикорупційному суді триває розгляд обвинувального акта у кримінальному провадженні про обвинувачення колишнього заступника начальника Департаменту — начальника управління з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч. 3,4,5 ст. 191 та ст. 366-1 КК України. Про це повідомляє прес-служба САП.

«За результатами засідання, яке відбулось 13 грудня 2019 року, досліджено 2 томи матеріалів, а також оглянуто відеоматеріали.

Наступне засідання призначено на 14:00 год. 6 лютого 2020 року.

Нагадаємо, колишній керівник підрозділу Генпрокуратури обвинувачується у декількох епізодах привласнення, заволодіння, розтрати чужого майна на загальну суму понад 1,2 млн гривень шляхом зловживання службовим становищем, а також у декларуванні недостовірних відомостей.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати посади терміном на три роки з конфіскацією майна», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Суддя Вищого антикорупційного суду Віталій Дубас розповів, для чого у кримінальному провадженні потрібна презумпція невинуватості. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва