Проник у чужий будинок і помер: власник помешкання убив крадія

22:50, 19 декабря 2019
Власник будинку, захищаючись від нападника, схопив ніж.
Проник у чужий будинок і помер: власник помешкання убив крадія
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Тернопільщині власник помешкання наніс смертельні удари ножем чоловіку, який проник у його будинок. Потерпілий помер у «швидкій» дорогою до лікарні. По це повідомляє портал Тернополяни. 

Подія трапилася 16 грудня у місті Почаїв.

«Повернувшись додому місцевий житель побачив, що з горища злазить невідома особа. Між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Завершилася сварка ножовими пораненнями зі смертельним наслідком», — розповіли у поліції.

Як повідомив власник будинку, невідома особа напала на нього, а він, захищаючись, схопив перше, що потрапило під руку. Коли побачив, що той важко поранений — викликав медиків. Однак нападник помер, не доїхавши до лікарні.  У ході перевірки з'ясувалося, що померлий  раніше судимий за майнові злочини 43-річний житель Почаєва.

Цей факт правоохоронці внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 118 ККУ  Умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця.

Раніше «Судово-юридична газета» інформувала про те, що у Вінниці затримали чоловіка, який нападав на жінок зі шприцом.

Також ми повідомляли про вбивство у Запоріжжі, де чоловік зарізав батька своєї нареченої. Родичі загиблого вимагають найсуворішого покарання.

Ще раніше трапилось жорстоке вбивство у Харкові. 80-річний чоловік схопив стілець та декілька разів вдарив 79-річну дружину по голові. Від отриманих травм жінка померла.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва