Зеленський достроково зняв догани з двох чиновників Офісу Президента

11:42, 27 декабря 2019
Указом Президента від 26 грудня зняті догани з Сергія Трофімова та Кирила Тимошенка.
Зеленський достроково зняв догани з двох чиновників Офісу Президента
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський зняв дисциплінарне стягнення з першого заступника керівника Офісу Президента України Сергія Трофімова та заступника керівника Офісу Президента Кирила Тимошенка. Відповідний указ оприлюднено на офіційному сайті Президента.

«Зняти достроково догану, оголошену Указом Президента України від 17 вересня 2019 року № 699 «Про притягнення до дисциплінарної відповідальності», із Трофімова Сергія Володимировича — першого заступника керівника Офісу Президента України; Тимошенка Кирила Владленовича — заступника керівника Офісу Президента України», — йдеться в тексті указу від 26 грудня.

Нагадаємо, Зеленський оголосив догану посадовцям за неналежне виконання посадових обов'язків від час робочої поїздки у Дніпропетровську область у вересні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Володимир Зеленський призначив Ірину Венедіктову на посаду виконуючої обов'язки глави ДБР. Також указом він звільнив з посади директора Державного бюро розслідувань Романа Трубу. 

Раніше Президент підписав указ про звільнення Тараса Качки від виконання обов'язків представника України до складу арбітражних груп у рамках процедури розгляду спорів.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва