Авіакатастрофа у Казахстані: є дані про стан постраждалих українців

05:00, 28 декабря 2019
Посольство встановило зв’язок з лікарями медичного закладу.
Авіакатастрофа у Казахстані: є дані про стан постраждалих українців
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Представник Департаменту консульської служби МЗС України провів телефонну розмову з одним із постраждалих у результаті авіакатастрофи біля Алмати українців, який повідомив про відсутність загрози його життю та здоров’ю, а також про задовільний стан здоров’я іншого українця, який перебуває у лікарні. Про це повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев, передає «УНН».

«Посольством було встановлено зв’язок з лікарями медичного закладу, в якому перебувають постраждалі та з госпіталізованими громадянами України», — сказав Погорельцев.

З його слів, консулом Посольства України у Казахстані було забезпечено консульський супровід справи, надано необхідні консультації постраждалим громадянам України, наразі опрацьовується питання документування у зв’язку із втратою паспортних документів постраждалими під час авіакатастрофи.

«Представник Департаменту консульської служби МЗС України провів телефонну розмову з одним із постраждалих українців. Громадянину України були надані роз’яснення щодо заходів, що вживаються Посольством та МЗС у цій справі. Пацієнт лікарні повідомив про відсутність загрози його життю та здоров’ю, скарг чи нарікань на умови лікування та перебування у медичному закладі, а також про задовільний стан здоров’я іншого українця, який перебуває у лікарні», — зазначив директор ДКС.

Він підкреслив, що справа перебуває на контролі ДКС та ПУ в Казахстані.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Казахстані впав літак Fokker-100 авіакомпанії Bek Air, в результаті катастрофи загинуло не менше 15 осіб. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва