Україна та Росія підписали мирову газову угоду: фото

14:53, 30 декабря 2019
Угода відкриває шлях до укладення довгострокових договорів на транспортування газу.
Україна та Росія підписали мирову газову угоду: фото
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Газпром і Нафтогаз підписали мирову угоду в інвестиційному арбітражі. Про це повідомляє заступник міністра юстиції України Іван Ліщина в Facebook.

Зокрема, Ліщина не пише  про подробиці угоди, називаючи її конфіденційною. Однак наголошує, що документ відкриває шлях до укладення довгострокових договорів на транспортування газу.

«Україна та Газпром підписують мирову угоду в інвестиційному арбітражі. Подробиць угоди я розкривати не можу, бо вона конфіденційна, але важливо, що Росія відкликає свої вимоги, а ми не порушуємо свого правила не укладати мирових угод в інвестиційних арбітражах за якими Україна мала б сплачувати інвестору будь-яку компенсацію. І, що ще більш важливо, підписання угоди відкриває шлях для укладання довготривалих договорів на транспортування газу між Нафтогазом та Газпромом, яких прагнула Україна», - написав Ліщина.

Окрім того, він розмістив фотографію документа, на якому стоять підписи представника Газпрому Олени Бурмістрової та міністра юстиції України Дениса Малюськи.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Відні продовжується переговорний процес щодо підписання газового договору. Зокрема, сторони не можуть узгодити текст документу. 

 

 

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області