Офіс Генпрокурора повідомив про нові сторінки в соцмережах

11:58, 2 января 2020
Офіс Генерального прокурора також запустив оновлений сайт.
Офіс Генпрокурора повідомив про нові сторінки в соцмережах
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 2 січня, розпочав роботу Офіс Генерального прокурора, тому були оновлені сторінки у соцмережах. Про це інформує офіційний сайт відомства.

«Щоб бути в курсі новин і подій Офісу, відвідайте наш оновлений сайт. Він працює у тестовому режимі, ми постійно його наповнюємо і вдосконалюємо для найзручнішого користування сайтом.

Не забудьте також підписатись на сторінки Офісу в соціальних мережах Facebook, Twitter, Telegram і YouTube. Будемо раді Вам!

P.S. Вся інформація щодо роботи Генеральної прокуратури України розміщена на архівній версії сайту ГПУ і доступна за посиланням», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Офіс Генерального прокурора буде складатися з 12 департаментів, 8 окремих управлінь, 2 спеціалізованих прокуратур та 1500 працівників замість 2500 співробітників ГПУ.

Крім того, 27 грудня Генеральний прокурор Руслан Рябошапка разом зі своїми заступниками провів нараду з тимчасовим виконувачем обов'язків директора Державного бюро розслідувань Іриною Венедіктовою щодо переходу до ДБР слідчих і прокурорів ГПУ у справах про злочини, пов’язані з масовими протестами у 2013-2014 роках.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України