Суд відклав розгляд апеляційних скарг у справі керівниці Одеської ДПС

19:26, 24 января 2020
Розгляд скарг відбудеться 30 січня.
Суд відклав розгляд апеляційних скарг у справі керівниці Одеської ДПС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 24 січня, Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду мала розглядати апеляційні скарги, подані стороною захисту у справі керівниці Одеської ДПС (№991/425/20) на ухвалу слідчого судді Вищого антикорупційного суду від 16 січня 2020 року про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Про це повідомляє прес-служба Апеляційної палати ВАКС.

У судове засідання сторона захисту не з’явилася, надала клопотання про відкладення судового розгляду у зв’язку з участю в інших судових засіданнях цього дня.

Також було подано клопотання про проведення наступних судових засідань у режимі відеоконференції із судом міста Одеса, мотивоване неможливістю прибуття до міста Києва через відсутність коштів у підозрюваної на компенсацію витрат на відрядження її захисникам.

Колегія суддів відмовила у задоволенні клопотання щодо проведення наступних засідань у режимі відеоконференції, зокрема, у зв’язку з їх необґрунтованістю.

У зв’язку з неявкою у судове засідання підозрюваної та враховуючи клопотання захисників про відкладення судового засідання, колегія суддів відклала розгляд апеляційних скарг. Наступне судове засідання відбудеться 30 січня 2020 року о 16:00.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ВАКС заарештував керівницю ДПС Одеської області.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України