Діють від імені керівництва Офісу Генпрокурора: українців попередили про шахраїв

13:27, 29 января 2020
Офіс Генерального прокурора закликає повідомляти про такі випадки.
Діють від імені керівництва Офісу Генпрокурора: українців попередили про шахраїв
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Офіс Генерального прокурора повідомляє про спроби невідомих осіб від імені керівництва Офісу Генерального прокурора вимагати від високопосадовців вчиняти незаконні дії, вірогідно, для дискредитації діяльності Офісу. Відповідна заява з’явилась у прес-службі ОГП.

«Так, ці особи від імені заступника Генерального прокурора здійснюють дзвінки начебто з його приймальні в інші установи з вимогою надати неправомірну вигоду, здійснюють спроби через телефонні дзвінки чи смс-повідомлення спонукати народних депутатів та інших посадовців до незаконних дій, висловлюють пропозицій людям «вирішити» кадрові питання у правоохоронних органах тощо.

Звертаємо увагу, що комунікація Офісу та його керівництва з представниками органів державної влади щодо кримінальних проваджень може відбуватись лише в передбачений законом спосіб.

Просимо повідомляти про такі незаконні вимоги Офіс Генерального прокурора для встановлення причетних осіб та надання правової оцінки таким діям», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що столична прокуратура повідомила про підозру 23-річному молодику, який шахрайським шляхом заволодів грошовими коштами на загальну суму майже один мільйон гривень. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області