Мін’юст надаватиме українцям юридичні поради у Telegram-каналі

15:05, 17 февраля 2020
Запрацював Telegram-канал системи безоплатної правової допомоги.
Мін’юст надаватиме українцям юридичні поради у Telegram-каналі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Відтепер корисний безкоштовний юридичний контент буде зібраний в одному місці. У системи безоплатної правової допомоги з’явився власний Telegram-канал. Про це повідомила заступник міністра юстиції Валерія Коломієць, повідомляє прес-служба Мін’юсту.

Так, у Telegram-каналі будуть публікуватися актуальні юридичні поради, які допоможуть краще розуміти свої права. Трудове, сімейне, пенсійне, земельне  та інше законодавство з прикладами з практики та порадами щодо механізмів захисту порушених прав. Поради максимально адаптовані для людей, які незнайомі з юридичною термінологією, та детально роз’яснюють правові питання, з якими найчастіше стикаються у побуті, на роботі, під час відпочинку чи у сімейних відносинах тощо.

«Консультації готують кваліфіковані юристи системи БПД з усієї України. Тематика визначається як на підставі звернень за правовою допомогою, так і з огляду на судові рішення, новації законодавства та топ-теми у медіф», – підкреслила Валерія Коломієць.

Окрім того, у Мін’юсті нагадують, що інформацію про роботу системи БПД можна знайти у FacebookІnstagramYoutube та на офіційному сайті.

Також за телефоном 0-800-213-103 вас безкоштовно проконсультують та порадять, як діяти для вирішення своєї проблеми.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» публікувала інтерв’ю Валерії Коломієць, зокрема, про  залучення системи БПД до земельної реформи. 

Також була інформація, що Мін’юст поширює медіацію у системі безоплатної правової допомоги

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій. 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде