Справа судді Мукачівського міськрайонного суду: є нові деталі

10:42, 19 февраля 2020
Суд дослідив протоколи НСРД.
Справа судді Мукачівського міськрайонного суду: є нові деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Вищому антикорупційному суді триває дослідження доказів у справі стосовно судді Мукачівського міськрайонного суду та колишнього начальника юридичного відділу об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області. Про це повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Так, колегією суддів ВАКС на засіданні, яке відбулось 18 лютого 2020 року, досліджено протоколи НСРД, у яких зафіксовано факт одержання суддею неправомірної вигоди та надання вказівки помічнику судді про підготовку рішення на користь заявника у справі за адміністративним позовом останнього до Управління соціального захисту населення Мукачівської РДА.

«Саме за прийняття цього рішення вказаний суддя 11 вересня 2017 року за посередництва начальника юридичного відділу і одержав від громадянина 4 тис. гривень неправомірної вигоди.

Наступне засідання, на якому продовжиться дослідження матеріалів, заплановано на 22 квітня 2020 року», — йдеться у повідомленні САП.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Вищому антикорупційному суді відбулося підготовче судове засідання у справі стосовно судді Мукачівського міськрайонного суду та колишнього начальника юридичного відділу об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області. 

Крім того, 26 грудня у Вищому антикорупційному суді прокурор САП оголосив обвинувальний акт у справі стосовно судді Мукачівського міськрайонного суду та колишнього начальника юридичного відділу об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде