У Львівській області п’ятеро дітей отруїлися чадним газом

23:03, 18 марта 2020
Внаслідок отруєння чадним газом у Дрогобичі  госпіталізовано 5 дітей з різних сімей.
У Львівській області п’ятеро дітей отруїлися чадним газом
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

17 та 18 березня у м. Дрогобич, що у Львівській області,  трапилося два випадки отруєння чадним газом. Про це пише Гал-інфо. В обох випадках постраждали діти.

Перша подія трапилась 17 березня близько 19:00 год. у м. Дрогобич у квартирі сім’я отруїлася, ймовірно, чадним газом. Постраждали 2 осіб, серед них одна дитина 2010 року народження, яких у стані середнього ступеню важкості було доставлено у лікарню

Інший випадок стався 18 березня близько 00:20 год. у м. Дрогобич також у квартирі одного із житлових будинків. Зокрема, отруїлися чадним газом, 5 осіб: 37-річний чоловік, його 36-річна дружина та їхні діти, віком 6, 7 та 8 років. Їх також госпіталізовано. У поліції повідомили, що їхньому життю нічого не загрожує.

Наразі правоохоронці з’язовують обставини отруєння людей.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Львові газом отруїлась 15-річна дівчина, вона була доставлена в лікарню. 

Окрім того, у Ходорові на Львівщині чадним газом отруїлося одразу двоє дітей і троє дорослих. Всіх із них госпіталізували в стані середньої тяжкості.

Також ми повідомляли, що у Чернівцях двоє немовлят отруїлися чадним газом. Дітей госпіталізували у стані середньої важкості.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді