В РНБО прокоментували інформацію про «пом’якшення» карантину

13:52, 8 апреля 2020
Олексій Данілов назвав інформацію у ЗМІ «безвідповідальною дезінформацією й елементом інформаційної спецоперації», яка реалізується для дестабілізації ситуації.
В РНБО прокоментували інформацію про «пом’якшення» карантину
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Апараті Ради національної безпеки і оборони України не готувалося жодних «проектів рішення РНБО» щодо «пом’якшення» карантинних заходів, запроваджених для боротьби з коронавірусною інфекцією. Про це повідомляє прес-служба РНБО у Facebook.

Коментуючи новину, поширену деякими ЗМІ, Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов назвав її «безвідповідальною дезінформацією й елементом інформаційної спецоперації, яка реалізується проти нашої країни з метою дестабілізації ситуації».

«Принагідно нагадуємо, що карантинні обмеження в Україні запроваджено урядовими рішеннями, зокрема новою редакцією постанови Кабінету Міністрів України № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Наголошуємо, що заходи, яких вживає влада до протидії коронавірусній інфекції, є ефективними, дієвими і аналогічними діям більшості країн Європи та світу.

Наполегливо просимо журналістів не використовувати неперевірені джерела інформації, а послуговуватися офіційними повідомленнями органів влади», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Зеленський наголосив на неможливості пом’якшення карантину.

Крім того, Кабмін посилив карантинні заходи.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України