Не обгорнули продукти пластиком: на Прикарпатті суд оштрафував керуючу супермаркету на 34 тисячі

17:00, 16 апреля 2020
Керуюча магазину «ВелМарт» не забезпечила захист продуктів харчування пластиком або поліетиленом, чим не виконала вимог спецкомісії та вчинила правопорушення.
Не обгорнули продукти пластиком: на Прикарпатті суд оштрафував керуючу супермаркету на 34 тисячі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу,15 квітня, Івано-Франківським міським судом було розглянуто адміністративну справу, щодо керуючої івано-франківським магазином «ВелМарт». На вказану особу працівниками Національної поліції, 31 березня 2010 року було складено адміністративний протокол за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил щодо карантину людей). Про це повідомляє прес-служба суду.

Судом було встановлено, що 31 березня 2020 року о 12:00, вказана особа, будучи керуючим магазину «ВелМарт», що по вул. Коновальця, 221 в м. Івано-Франківськ, при роботі з продуктами харчування не забезпечила захист продуктів харчування пластиком або поліетиленом, чим не виконала вимог спецкомісії та вчинила правопорушення, передбачене статтею 44-3 КУпАП.

В засіданні керуюча пояснила суду, що у вказаний час відбувалася викладка товару, але її слова не в повній мірі знайшли своє підтвердження у відео, яке було надане працівниками Національної поліції.

Дослідивши усі надані докази Івано-Франківський міський суд постановив визнати керуючу магазином «ВелМарт» винною у адмінправопорушенні за статтею 44-3 КУпАП та наклав на неї адміністративне стягнення у вигляді штрафу тридцять чотири тисячі гривень.

Апеляційна скарга на вказану постанову може бути подана до Івано-Франківського апеляційного суду протягом 10 днів з дня винесення постанови.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що суд закрив провадження у справі чоловіка, який зайшов до магазину без маски. 

Також ми повідомляли, чи свідчать відкриті двері магазину про порушення правил карантину. 

Однак за торгівлю шашликом на карантині чоловік сплатить 17 000 грн штрафу. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду