Комітет Ради розглядає законопроект щодо посилення відповідальності за невиконання вимог депутата

16:00, 21 мая 2020
Комітет Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності проводить засідання.
Комітет Ради розглядає законопроект щодо посилення відповідальності за невиконання вимог депутата
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 21 травня, о 16:00 розпочалося засідання Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності. Про це йдеться на сайті Ради.

Проект порядку денного:

  1. Про проект Закону України «Про внесення змін до статті Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за невиконання законних вимог та перешкоджання діяльності народного депутата України, Рахункової палати, депутата місцевої ради» (реєстр. № 3354). Друге читання.
  2. Про визначення представників Верховної Ради України до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття посади Директора Державного бюро розслідувань.
  3. Про затвердження Рекомендацій спільних комітетських слухань на тему: «Перспективи розвитку, проблематика формування та функціонування інституту присяжних в Україні», що відбулися 12 лютого 2020 року.
  4. Про проекти законів для включення до порядку денного третьої сесії Верховної Ради України IX скликання:

- «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стягнення аліментів на утримання дитини» (реєстр. № 3339).

-    «Про внесення змін до статті 188-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності у галузі охорони навколишнього природного середовища за невиконання законних вимог посадових осіб, які здійснюють державний контроль у галузі охорони навколишнього природного середовища» (реєстр. № 3418).

- «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скасування маркування контрольними марками примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних» (реєстр. № 3474).

- «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо зменшення тиску на бізнес шляхом гуманізації відповідальності за злочини у сфері господарської діяльності» (реєстр. № 3425).

- «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо встановлення відповідальності за невиконання законних вимог депутата місцевої ради» (реєстр. № 3381).

 - «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України та Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо проведення експертизи з питань права» (реєстр. № 2741).

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що законопроект про посилення відповідальності за невиконання вимог нардепа прийнято за основу.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду