День Господарських судів: привітання голови ДСА Зеновія Холоднюка

17:10, 4 июня 2020
Голова ДСА побажав суддям та працівникам апарату господарських судів плідної роботи, успіхів у зміцненні законності та забезпеченні верховенства права, а також міцного здоров’я.
День Господарських судів: привітання голови ДСА Зеновія Холоднюка
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк привітав суддів та працівників апарату господарських судів з Днем господарських судів України. Привітання було оприлюднене на офіційному сайті ДСА.

«Шановні колеги!

Шановні судді та працівники апарату господарських судів!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 29-ї річниці з Дня утворення системи господарських судів України. Господарські суди України довели свою спроможність забезпечити захист прав суб’єктів господарювання, зробили неабиякий внесок у розвиток та функціонування національної економіки. Я переконаний, що своєю щоденною працею Ви й надалі будете забезпечувати захист прав та законних інтересів cуб'єктів господарювання, а відтак сприятимете розбудові України як сучасної правової держави.

У день професійного свята сердечно вітаю Вас і зичу плідної роботи, успіхів у зміцненні законності та забезпеченні верховенства права, міцного здоров'я, особистого щастя, родинного добробуту, життєвої наснаги та нових здобутків у професійній діяльності в ім'я процвітання України! Хай чисте сумління і власна гідність супроводжують Вас на професійному шляху, а тепло, щирість, віра і любов — у родинному житті.

Бажаю благополуччя, миру і невичерпної життєвої енергії на довгі роки», — йдеться у привітанні Зеновія Холоднюка.

Додамо, голова Асоціації суддів господарських судів України, голова Південно-західного апеляційного господарського суду Наталія Богацька привітала колег із професійним святом.

Крім того, Верховний Суд та Касаційний господарський суд у складі Верховного Суду привітали колег, які кожен свій день присвячують господарському праву та процесу.

Також привітав працівників господарських судів із 29-ю річницею створення системи господарських (арбітражних) судів в Україні голова Господарського суду міста Києва Валерій Князьков.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» також вітала суддів господарських судів із професійним святом. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду