Детективна історія у понад 14 років: столична школа розраховує повернути стадіон

14:50, 5 июня 2020
«Уся наша шкільна родина робить все можливе для повернення, але бюрократичність та затягуваність процесу не піддаються нам», — йдеться у заяві школи.
Детективна історія у понад 14 років: столична школа розраховує повернути стадіон
guide.kyivcity.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Спеціалізована школа з поглибленим вивченням іноземних мов №112 повідомила, що продовжується боротьба за шкільний стадіон, який у 2006 році був переданий столичною владою приватному забудовнику. Відповідна заява з’явилась на сторінці школи у Facebook.

«Стадіон теж хоче повернутись до школи!!!

Ця детективна історія в центрі столиці триває вже понад 14 років. Пригадаємо зав’язку: частину шкільного стадіону тогочасна столична влада 53 «героїчними» голосами у 2006 році продала приватному забудовнику! Так почався «базарний процес» неодноразового перепродування, в результаті якого шкільний стадіон опинився у власності чергового «сумлінного» покупця.

Уся наша шкільна родина робить все можливе для повернення, але бюрократичність та затягуваність процесу не піддаються нам. Навіть у 2018 році депутати Київради проголосували за викуп земельної ділянки, щоб повернути стадіон школі. Але виконавчі органи з їх формальним підходом та «сумлінний» забудовник «не дійшли згоди».

Вчора, нарешті, зареєстровано новий Проект рішення, який має бути затверджений на двох профільних Комісіях перед голосуванням у сесійній залі. Та чи достатньо буде у сьогоднішньої влади волі та відповідальності підтримати та виконати це Рішення?!

Ми сподіваємось на краще, але тримаємо руку на пульсі – готові іти далі», — йдеться у заяві.

Раніше «Судово-юридичній газеті» стало відомо, що Зеленський затвердив стратегію безпечного освітнього середовища у школах.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва