Очільник Київщини попередив про посилення карантину «будь-якої миті»

20:31, 20 июня 2020
В Київській області наразі більше 2000 хворих на COVID-19.
Очільник Київщини попередив про посилення карантину «будь-якої миті»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Голова Київської облдержадміністрації Василь Володін попередив, що через збільшення захворюваності COVID-19 в області «будь-якої миті» можуть посилити карантин. Про це йдеться в його зверненні на сайті ОДА.

Володін зазначив, що за останній тиждень щоденні показники захворюваності в країні збільшилися майже вдвічі. В Київській області наразі більше 2000 хворих на COVID-19. З них 173 — діти.

«Кількість пацієнтів інфекційних відділень збільшується. В стаціонарі — кожен четвертий інфікований. Вже померло 46 осіб. Далеко не всі вони похилого віку. Частина з них — це люди середнього віку, які не мали проблем зі здоровʼям до епідемії, — йдеться у зверненні голови ОДА. — Показник інцидентності в області в притул наблизився до критичної позначки 12. До посилення карантинних заходів залишилося добрати 0,03%. Тож потрібно зважати на те, що карантині заходи можуть бути посилені будь-якої миті».

Володін повідомив, що обласна з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) запровадила негайне посилення контролю за дотриманням санітарного законодавства у дошкільних закладах, закладах фізичної культури та спорту, перукарнях та салонах краси.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що Кабмін посилить контроль над дотриманням карантину

Зазначимо, 20 червня кількість інфікованих Covid-19 перевищила 35 000 осіб. За добу в Україні зареєстровано 841 новий випадок коронавірусу.

Також у Кабміні заявили про наближення України до нової хвилі COVID-19.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва