Ресторанам у Києві дозволили працювати після 22 години

12:42, 6 июля 2020
Київ продовжує перевірки суб’єктів господарювання на дотримання регламентів роботи.
Ресторанам у Києві дозволили працювати після 22 години
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Комісія з надзвичайних ситуацій міста дозволила ресторанам, закладам громадського харчування та кінотеатрам і театрам працювати після 22 години. Про це Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Повідомлю, що сьогодні комісія з надзвичайних ситуацій міста дозволила ресторанам, закладам громадського харчування та кінотеатрам і театрам працювати після 22 години. З дотриманням санітарних норм і регламентів. Робота ж розважальних закладів та проведення культурно-масових заходів обмежені до 22 години», – повідомив Віталій Кличко.

Він зазначив, що місто продовжує перевірки суб’єктів господарювання на дотримання регламентів роботи. Тільки минулого місяця спеціальна комісія, до якої входять співробітники Держпродспоживслужби, поліції та муніципальної охорони, склала 369 протоколів про порушення.

«Зафіксували порушення на продовольчих ринках та в магазинах, у торговельних центрах та в кафе і ресторанах. Порушників штрафують. Але непокоїть той факт, що підприємці розпочали нехтувати елементарними правилами, наражаючи на небезпеку і своїх співробітників, і відвідувачів. А це може призвести до спалахів хвороби. І тоді нам доведеться знову повернутися до суворих обмежень. Я хотів би, щоб усі це розуміли», – наголосив Віталій Кличко.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Кабміні заявили про наближення України до нової хвилі COVID-19.

Додамо, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль назвав умови, за яких країна мусить знову повернутися до жорсткого карантину.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді